Tantra-seks: spiritueel klaarkomen met je ‘innerlijke fluit’

Een orgasme voel je door je hele lijf, maar het begint in het bekkengebied.

Door de ‘Innerlijke Fluit’ te openen, verspreid je je seksuele energie door je hele lichaam…

Ik heb het zelf nog nooit geprobeerd, maar met deze eenvoudige uitleg moet het (fluitend) lukken!

De Innerlijke Fluit is een energiekanaal dat loopt van je kruin tot je  perineum. Het perineum ligt bij mannen tussen het scrotum en de anus en bij vrouwen in het gebied tussen de vulva en de anus.

Langs deze buis zitten ook je 7 chakra’s, je energiecentra. In spiritueel jargon wordt de Innerlijke Fluit gezien als ‘het irrigatiesysteem voor je chakra’s’.

Het openen van je Innerlijke Fluit begint met het opwekken van seksuele energie (lust). Oefenen gaat het best door jezelf te strelen, zodat je niet afgeleid wordt door een partner. Ga met je aandacht naar de plek onder je navel, en visualiseer een groter wordende gouden bol van opwinding.

Gebruik nu je PC-spier (die je ook gebruikt als je je plas ophoudt) om de seksuele energie naar boven te zuigen, tot aan je navel. Met je vrije hand kun je de route aangeven en de energie sturen.

Adem in bij het aanspannen van de PC-spier, alsof je met je adem de energie aantrekt en verder naar boven begeleidt. Voel hoe je seksuele energie zich verspreidt door je lichaam.

Lees ook:De navel is een kleine vagina
Lees ook:En dan nu: grabbelen naar de de G-spot bij mannen!
Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!
Lees ook:Yoga voor nóg lekkerder seks
Lees ook:Ook mannen hebben een G-spot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>