Amerikanen hebben vaker seks, vooral in ‘Hotlanta’

Amerikanen hebben vaker seks dan vorig jaar, maar zijn minder tevreden over hun seksleven.

In Atlanta doen ze het ‘t vaakst. Dit blijkt uit onderzoek van condoomfabrikant Trojan.

Volgens de studie naar het seksleven van Amerikanen,  hebben de ondervraagden dit jaar 2,9 keer per week seks, tegenover 2,3 keer in 2011. Tweederde van de Amerikanen geeft toe dat ze tevreden zijn over hun seksleven. Vorig jaar waren was dat driekwart.

81% van de respondenten zegt actief manieren te zoeken om het seksleven spannender te maken. 56% van de Amerikanen zegt op seksueel vlak avontuurlijk bezig te zijn.

De inwoners van de stad Atlanta voorop! In de hoofdstad van Georgia woont de grootste concentratie ‘seksuele avonturiers’ (71%) . De stad wordt gekscherend ‘Hotlanta’ genoemd.

New Yorkers doen het trouwens ook niet slecht. Zij hebben gemiddeld 156 x per jaar seks, een gemiddelde van ongeveer 3 keer per week.In Miami ligt het jaarlijkse gemiddelde op 177… (ik vraag me af hoe betrouwbaar deze uitkomsten zijn, maar goed)

De resultaten zijn gebaseerd op twee studies: een representatieve steekproef van duizend Amerikanen en een online bevraging van telkens tweehonderd mensen in de tien grootste steden van de VS.

Lees ook:Noord Oost-Amerikanen hebben het vaakst seks, maar de Mid Westers de meeste lust
Lees ook:1 op de 5 Nederlanders heeft al een jaar geen seks meer
Lees ook:Mannen masturberen vaker dan dat ze seks hebben met hun partner
Lees ook:Grieken zijn en blijven de seksgoden
Lees ook:Nederlanders kijken porno meestal op hun eentje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>