Cafeïne met alcohol: top combi voor hete seks

Mix sterke drank met Red Bull en je kan de hele nacht door! En niet alleen dansen en sjansen.

Wetenschappers hebben nu ook ontdekt dat de combinatie van energiedrank en alcohol de kans op vrijblijvende seks vergroot!

Amerikaanse onderzoekers constateerden dat studenten die cafeïne-energiedrankjes mixen met alcohol, vaker zomaar met iemand het bed in duiken. Onderzoeker Kathleen E. Miller van de universiteit van Buffalo (waar?) waarschuwt voor de gevolgen van de mix. “Het kan onbedoeld leiden tot overmatig drankgebruik, omdat de cafeïne ervoor zorgt dat je niet doorhebt hoe bezopen je bent.”

Nou ja, dat je het niet door hebt!? Eerder dat je niet proeft dat je alcohol drinkt, dus eigenlijk zo’n beetje hetzelfde dat geldt voor alle mixen met sterke drank. Alleen door de cafeïne hou je het langer vol.

Het onderzoek toont verder aan dat mensen die energiedrank combineren met alcohol niet vaker vergeten een condoom te gebruiken, dus het risico op onveilige seks wordt er in ieder geval niet groter door.

Nou gelukkig maar. En graag wil ik de wetenschappers even wijzen op het feit dat zogenaamde buckets al jaren populair zijn op party-eilanden in Thailand. Waarom? Juist! Omdat je er zo lekker op kan los gaan.

Het recept van een ouderwetse Thaise party buchet: whiskey, cola, red bull en ijsklontjes. Een goede avond gegarandeerd!  Hiervolgend een filmpje van een Thaise rave op party eiland Ko Pha Ngan, 12 jaar geleden. Toen de buckets in Azie al rijkelijk vloeiden…

Lees ook:De Australische Partij voor de Seks voelt zich enorm genaaid
Lees ook:Alcohol vaak boosdoener bij onveilige seks
Lees ook:Drank & seks: een vrouwelijke combinatie
Lees ook:Van sterke drank krijg je een slappe slurf
Lees ook:Geef je ook op voor het Grote Kleine Penis Feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>