Het BDSM (rollen-)spel van Christian Grey & Anastacia Steele: zo doe je dat!

SM, of liever voluit gezegd BDSM beleeft hoogtijdagen. En dat allemaal door de hersenspinsels van de Britse schrijfster E.L. James.

Veel mensen die al jaren aan deze ‘tak van sport’ doen, komen nu plots uit de kast. Wat heet?  In de Telegraaf spreken vandaag 3 ‘strenege meesteressen’ over het klappen van hun zweepjes.

Maar het fascinerende aan de ‘Fifty Shades Of Grey’-hype in de geëmancipeerde wesyerse wereld is dat het juist gaat om de meester en zijn ‘onderdanige’. Veel mannen en vrouwen hebben genoeg aan een erotische fantasie op dat gebied. Anderen willen het dolgraag eens in de parktijk uitproberen.

Daarom vandaag een heus scenario van Meneer Grijs en Mevrouw Staal…..

Het Scenario: de Indringer!

In dit indringers-scenario spelen twee karakters de hoofdrol. Allereerst de ‘vreemdeling’, die in een extreem geval de rol van inbreker kan aannemen, maar in een softer scenario ook de afwasmachinereparateur of postbode kan zijn. De tweede rol is die van de ‘onschuldige’ persoon die thuis is.

De setting: keuken of eetkamer.
Benodigdheden: een rechte, stevige stoel.  Grote tafel.
Speeltjes: je kan van alles gebruiken maar hier wat opties: Leren ‘handboeien’, touw (3 – 10 meter), blinddoek, veren (of iets anders zachts), ijs of metaal uit de vriezer (of iets anders kouds en hards), keukenspullen (pollepel, spatel, grote opscheplepel), sexy lingerie, vibrator etc.

Je kunt deze scène op twee manieren spelen. Of de indringer is in controle en speelt de dominante rol; of de ‘onschuldige’ blijkt (als leuke, onverwachte twist) toch niet zo onschuldig en neemt na verloop van tijd de dominante rol over.

Het Spel kan Beginnen:

De onderdanige (de onschuldige) is bezig in de keuken (koken, koffie drinken etc) als er op de deur wordt geklopt (de indringer). De indringer is vanaf het begin krachtig en dominant. Hij/zij commandeert de onschuldige en maakt insinuerende opmerkingen. Dit kan variëren van ‘Geef me een kop koffie’ tot ‘Wat ben je sexy, ik zou je wel willen neuken’.

Als de onschuldige boos begint te worden, wordt de indringer agressiever. Hij/zij grijpt de handen van de onschuldige en bindt ze vast met de leren ‘handboeien’. Vervolgens wordt de onschuldige op de stoel gezet en zijn/haar handen van achter vastgezet met touw of knijpers. De enkels kunnen ook losjes vast worden gebonden aan de stoelpoten om er zeker van te zijn dat de onschuldige niet weg kan komen.

In dit type rollenspel kun je de onschuldige plagen en kwellen zo soft of hard als jullie beiden prettig vinden. Onthoud dat jullie nu ‘vreemden’ zijn en dus niet gebonden aan de ‘regels’ die je normaal gesproken in de slaapkamer hanteert! Tijd om te experimenteren dus!

Spannende Suggesties:

*The indringer vertelt de onschuldige wat hij/zij allemaal met hem/haar gaat doen. Gebruik dirty talk, plastische omschrijvingen en suggereer dingen waarvan je zeker weet dat je ze NIET gaat doen zoals kaalscheren o.i.d.

*Maak de kleding van de onschuldige los (knopen, ritsen etc) maar kleed hem/haar niet uit. Op een dergelijke manier ontbloot voelen mensen zich vaak kwetsbaarder dan als ze werkelijk naakt zijn.

*Gebruik de veren en/of lepels om te kietelen en (zacht) te slaan op het lichaam van de onschuldige. (N.B. Niet op de achterkant van de nek of ruggengraat!)

*Gebruik het ijs om de tepels hard te maken en/of de nek, armen en benen af te koelen. Breng het ijs naar binnen in de vagina of anus. Dit kan heftig aanvoelen, het ijs geeft een brandende sensatie als het smelt. Maar maak je geen zorgen, het kan geen kwaad!

*Maak de handen los, maar laat de voeten vastgebonden. Laat de onschuldige vervolgens over de tafel heen buigen, met zijn voeten nog aan de stoel. Dit voelt wat ongemakkelijk, maar is zeer effectief om de onschuldige in zijn rol te laten groeien.

*Gebruik de spatel, pollepel, hand etc. om de billen en achterkant van de benen op te wrijven of te slaan. (N.B. Wees voorzichtig met de achterkant van de knieën en de enkels!)

*Deze positie is ook goed voor het gebruik van vibrators, dildo’s, butplugs of (orale) seks.

Oefening Baart Kunst!

Probeer zolang mogelijk vast te houden aan je rol, maar als het dominante/onderdanige spel eenmaal overgaat in goede, geile seks: geef je dan over…

Het kan heel goed zijn dat de eerste poging slechts 10 tot 15 minuten duurt! De opwinding van dit nieuwe en spannende spel kan overweldigend zijn. BDSM spel kost dan ook veel energie en kan je transformeren naar een hoger, spiritueel level. Heel mooi, maar soms ook best overweldigend. Neem daarom de tijd en doe rustig aan.Als jullie het allebei leuk vinden, blijf dan vooral experimenteren…

Lees ook:Zo maak je het voorspel leuker!
Lees ook:Sex-workout
Lees ook:Mannen, vergeet die ijsemmer: grijp jezelf bij de kloten!
Lees ook:Een lesbisch SM-verhaal, subtieler dan ‘Fifty Shades’
Lees ook:Seks? Ja traag graag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>