Wanneer had u voor het laatst seks op Valentijnsdag?

Morgen is het Valentijnsdag. De dag van de Liefde.

Qua Lust gebeurt er dan in Nederland echter weinig spannends meer………..

Uit recent onderzoek van C-date blijkt dat 37,5% van de Nederlanders zich niet kan herinneren seks te hebben gehad op Valentijnsdag.

En dat terwijl stelletjes en singles juist op ‘de dag van de liefde’ elkaar kunnen verrassen met pikante cadeaus, een speciale date of een avontuurtje in bed.

“Ondanks dat we in de markt horen dat steeds meer Nederlanders Valentijnsdag als een commercieel feest ervaren, adviseren we juist deze dag aan te grijpen om de ander te verrassen. Zowel singles als koppels kunnen Valentijnsdag echt spannend en sexy maken”, zegt Annemieke van Baal, woordvoerder C-date Benelux.

“Het is heel eenvoudig: stuur je geheime liefde een kaartje of gebruik C-date om jezelf en een ander liefdevol en sexy te verwennen. Grote kans dat je dan een Valentijnsdag beleeft om nooit te vergeten.”

Lees ook:Songfestival maakt Europeanen geil
Lees ook:SM- en Gothic-outfits helpen je het snelst aan seks
Lees ook:Kwart NL vrouwen wil seksdate onder de kerstboom
Lees ook:Seks op de eerste date? Een aanrader!
Lees ook:Singles willen niet graag ontmaagden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>