Tijd voor het vallei-orgasme

Bij veel vrouwen (en mannen ook trouwens) ebt de zin in seks in de loop van de relatie weg.

In het begin loopt alles op rolletjes, maar als de verliefdheid vervliegt, is het meestal ook gedaan met de hitsigheid.

Het lijkt wel of de passie van het begin wordt overgenomen door sleur.

Veel vrouwen vragen zich af of ze de enige zijn en maken zich zorgen over hun seksloosheid……..

De Chinese taoïsten ontdekten duizenden jaren geleden dat je zin in seks zelf kunt opwekken. We hebben allemaal een energiecentrale aan boord die je daarvoor kunt gebruiken. Westerlingen weten dat alleen niet.

Dit is je kans te leren werken met de fantastische machine die je lichaam is, schrijft columniste Marleen Janssen op haar site. Door je lichaam te kennen en te trainen leer je seksuele energie vermeerderen en door het lichaam sturen.

En niet voor niets. Het zorgt voor meer lust. Meer gezondheid en meer vitaliteit. Van taoïsten is bekend dat ze houden van seks (en van lekker eten) en dat ze een hoge leeftijd bereiken.

Bij vrouwen zit de seksuele kracht in de eierstokken. Je kunt leren die kracht vrij te maken, te vergroten en aan te wenden voor een vallei-orgasme.

Als je dat kunt, is alles wat je hiervoor meemaakte een lachertje. Een vallei-orgasme is intens, golft door je hele lichaam en duurt lang.

Hoe doe je dat? Juist: door te masturberen. En nu niet zeggen: ‘Dat kan ik al’, want je leert iets wat je niet kent. Je leert werken met de bekkenbodem en leert oefeningen met i-kracht en de ruggengraat. Oók zeer interessant voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen.

Daarnaast heeft het vallei-orgasme een fantastische bonus. Het maakt je gezonder. Je leert de energie ná het genot door je lichaam te sturen. Zo laad je je eigen accu op. Je krijgt meer energie, slaapt lekkerder, zit beter in je vel.

4 weken lang zijn telkens 25 cursussen van vallei-orgasme ter waarde van €347,- te winnen bij LINDA.nl. 

Lees ook:Het vallei-orgasme: als je denkt dat de pot met seks op is
Lees ook:LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme
Lees ook:Vrouwen van nu willen klaarkomen met een vallei-orgasme
Lees ook:Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes
Lees ook:Het cervicaal orgasme en ander vormen van verlichte seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>