Vrouwen zijn in hun erotische fantasieën vaak weer maagd

Vraagt u zich ook al tijden af waarom miljoenen vrouwen wereldwijd met rode oortjes bijna van hun stoel glijden bij het lezen van de bestseller ‘Vijftig tinten grijs’.

Het blijkt dat Nederlandse vrouwen gemiddeld dezelfde erotische fantasieën hebben als Anastacia Steel, de vrouwelijke hoofdpersoon uit de SM-triologie…….

Zo blijkt uit een enquête van de organisatie van het nieuwe evenement Your Female Fantasy onder 723 vrouwen tussen de 25 en 55 jaar.

Zo ervaren vrouwen seks vaak als voorspelbare routine en verlangen ze daarom heimelijk terug naar hun maagdelijke situatie. Omdat ze seks in bed te voorspelbaar vinden fantaseren ze over spannende ambiances.

Vrouwen zijn sensitief en willen nieuwe sensaties zien, ruiken, voelen en proeven. Geprikkeld worden en zo de opwinding langzaam opbouwen.

Veel vrouwen fantaseren over een ontmoeting met een andere man of vrouw. Ze willen worden uitgedaagd en flirten, maar niet perse verder hoeven te gaan.

Ze willen ook kijken, bekeken en aanbeden worden en verlangen naar aandacht. Ze willen sexy worden gevonden, cadeautjes krijgen, voelen dat ze vrouw zijn.

Ook zouden ze zich stiekem wel eens willen onderdompelen in rijkdom en voelen hoe het is om met een ‘Mr Grey’ door het leven te gaan.

Al deze fantasieën en verlangens zijn tijdens het evenement YFF vertaald naar een bepaalde ervaring, proeverij of ruimte, naar smaken, geuren of muziek.

Gasten volgen een speciale belevingsroute, waarbij alle zintuigen op uitdagende wijze worden geprikkeld. Dat varieert van proeverijen tot fotoshoots, van donkere gangen tot een club party.

“We gaan voor stijlvol en spannend. Het gaat vooral om sensuele suggesties,” aldus initiatiefneemster Anita van Zanten.

‘Your Female Fantasy’: zaterdag 26 oktober 2013 in De Reehorst te Ede.

Lees ook:Seksuele fantasieën: tussen droom en daad……
Lees ook:Mannen worden koopgeil van seks
Lees ook:Christelijk Ede volgend weekend decor voor stout Vijftig Tinten Grijs-feest
Lees ook:Mannen en vrouwen hebben dezelfde erotische fantasieën
Lees ook:Fantaseren vrouwen over onderdanigheid uit frustratie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>