Mannen hebben aan 2 minuten seks voldoende om klaar te komen

Leerden we eerder deze week de elementen die belangrijk zijn voor zowel mannen als vrouwen om tot een orgasme te komen, vandaag lees ik dat daarbij een belangrijk element ontbreekt.

Het grootste verschil tussen mannen en vrouwen op het gebied van seks zit em namelijk in de tijd……..

Volgens dokter Harry Fish hebben de meeste mannen zo’n 2 minuten nodig in bed. Vrouwen, daarentegen, doen er voor een hoogtepunt wat langer over.

Daarin wordt hij gesteund door de wetenschap. Uit onderzoek van Petr Weiss en Stuart Brod onder 2360 vrouwen bleek dat de duur van de feitelijke penetratie verband houdt met of zij wel of niet klaarkomt.

Bij paren die zo’n 10 minuten penetratie hadden, kwam de vrouw in 50% van de gevallen tot een hoogtepunt, bij 20 minuten is dit al opgelopen tot 62% en na 20 minuten bereikten 72% van de vrouwen een oragsme.

Mannen die het klusje dus in hun eigen tijd en tempo willen klaren, zouden hun vrouwelijke partner weleens enorm te kort doen.

Lees ook:Neuk jij al ecologisch?
Lees ook:Gemiddeld duurt seks een schamele 5 1/2 minuut
Lees ook:Hoogbejaarde mannen willen meer seks
Lees ook:De helft van de NL vrouwen kan haar orgasme uitstekend acteren
Lees ook:De orgasme-kloof is zoals de loonkloof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>