Masturbatie geeft vrouwen het vaakst een orgasme

Omdat het vandaag orgasmedag is, nog meer ‘nieuws hoogtepunten’.

Nederlandse vrouwen hebben niks te klagen over hun seksleven. Uit onderzoek blijkt dat maar 28% regelmatig moeite heeft om klaar te komen tijdens de seks. In andere landen komen vrouwen veel minder aan hun trekken.

Dat blijkt uit onderzoek onder 8000 vrouwen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Italië, Canada, Duitsland en Nederland, waarover The Independent bericht.

Zo heeft 44% van de vrouwen uit de Verenigde Staten en 49% van de Françaises regelmatig moeite om haar hoogtepunt te bereiken.

Nederlandse vrouwen komen gemiddeld het vaakste klaar van de onderzochte landen. 58% heeft minstens 1 orgasme per week. Het makkelijkste komen ze aan hun gerief door het met zichzelf te doen (80%) gevolgd door seks met clitorale stimulatie (79%). Anale seks scoort het minste met 36%.

En tenslotte over ‘acteren tussen de lakens’. Daar zijn de nuchtere Hollandse dames niet zo van. Dat orgasme veinzen laten ze over aan hun Franse zusters die met 49% er met de Oscar vandoor gaan.

Lees ook:Hoe komt een vrouw klaar van anale seks?
Lees ook:Het geheim van een orgastische vrouw zit tussen haar oren
Lees ook:Nederlandse vrouwen hebben minder seks dan hun moeders destijds, maar betreuren dit niet
Lees ook:Van een penis van ruim 14 cm komen vrouwen vaker klaar
Lees ook:Dikke vrouwen hebben goede seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>