Wat mannen regelrechte afknappers vinden tijdens de seks

In een conversatie op Reddit laten mannen weten wat absolute afknappers zijn in bed. Dat zijn er heel wat.

Metro zette de top 5 op een rij.

1. SCHAAMTE
Seks kan soms gênant zijn, maar daar hoef je je niet voor te schamen. Naakte lichamen maken nu eenmaal vreemde geluiden wanneer er lucht ontsnapt uit zekere holtes en als naakte lichamen tegen elkaar aan ketsen. Beter is dat een vrouw erom lacht.

2. RUW
Sommigen heren hebben het graag hard bij handmatige bevrediging, anderen weer zacht. Toch valt het op dat veel vrouwen net iets te heftig heen en weer bewegen ‘alsof ze een kampvuur willen aanmaken’. Vrouwen: denk aan je eigen gevoelige plekjes!

3. DE ZEESTER
Deze term verwijst naar vrouwen die passief zijn, afwachten en amper bewegen in bed. Mannen waarderen het echt niet wanneer de vrouw geen actie onderneemt tijdens de seks.

4. GEBABBEL
‘Dirty talk’ mag. Spannende opmerkingen en aanwijzingen hebben de heren ook graag. Maar begin alsjeblieft niet over werk, klussen, kinderen of ruzie met een vriendin.. Het is voor hem een ware afknapper als blijkt dat zij met andere aardse zaken in haar hoofd zit.

5.PORNOSTER
Je hebt zeesterren aan de ene kant en aan de andere kant vrouwen die denken dat er ergens in de kamer een regisseur elk moment ‘cut’ gaat roepen. Je kunt echt overdrijven met gehijg en gekreun. Hou het natuurlijk en krijs de buurt niet bij elkaar als het niet echt is.

Bij twijfel? Spreek erover. Dat hebben mannen graag. En mensen die samen verbaal goed kunnen communiceren, kunnen dat meestal ook goed met hun lichamen.

Lees ook:Berichten met naakt en seks verwerken we sneller
Lees ook:Sociale netwerksites doen mensen sneller seks hebben
Lees ook:Raad eens wie het vaakst orgasmes faken? Juist ja, de gescheiden mannen!
Lees ook:Decemberfeestjes: de unieke gelegenheid om weg te glippen voor wat ‘sneaky sex’
Lees ook:Lesbische vrouwen beleven de meeste orgasmes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>