52-jarige cougar: ‘Mannen van mijn leeftijd zijn zo slecht in seks’

Het leek een modegril en volgens sommigen zelfs een onnatuurlijke, maar het lijkt een blijvertje. De seksuele aantrekkingingskracht tussen rijpe vrouwen en beduidend jongere mannen, in de volksmond respectievelijk cougars en toyboys geheten.

Het heeft uiteraard alles te maken met de verzelfstandiging van vrouwen: net als veel mannen wachten zij niet af, maar slaan zij hun slag in een etalage ‘met lekkers’. Zo ook de Britse Juney Smith. Zij heeft sinds haar 30ste reeds dates met jongere mannen……..

“Dat houdt me jong”, vertelt ze in The Daily Mail.

“Ik maak afspraakjes en ga naar bed met mannen tussen de 18 en 45 jaar. Ik leer ze kennen in clubs, tijdens het winkelen of in kunstgaleries. En het is altijd de jonge gast die naar mij komt en mij probeert te versieren.”

De 52-jarige zakenvrouw was nimmer getrouwd en voelde zich nooit aangetrokken tot heren van haar eigen generatie. “Mannen van mijn leeftijd kunnen niet wat die jonge mannen kunnen. Ze zijn saai en slecht in bed. En het is ook lastig om hen te plezieren.”

Het is niet zo dat ze met al haar ‘trophy-boys’ de lakens deelt. “Soms drinken we gewoon koffie samen of gaan we naar een feestje of uit. Maar met een velen heb ik het bed wel gedeeld en met enkelen van hen heb ik ook een langere relatie gehad.”

Het woord slet vindt ze terecht verschrikkelijk. “Dat komt meteen op bij de mensen als ze het woord cougar horen, maar ik ben dat niet. Ik ben ‘sex positive’. Dat betekent dat ik me sexy voel, er graag goed uitzie en geniet van seks met de juiste man. En ik voel me vrij om daarover te praten.”

Lees ook:De mannelijkste klus op aarde? Seks tot je er bij neervalt!
Lees ook:Daarom zijn de cougars zo seksbelust!
Lees ook:75-jarige Russin laat vagina verjongen
Lees ook:Vragen over seks die mannen niet aan vrouwen durven stellen
Lees ook:43-jarige nymfomane cougar verslindt maagdelijke toyboys

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>