HP/DeTijd publiceert seks-tweets Anouk

Regelmatig haalde rockzangeres Anouk onze kolommen met haar gepeperde uitspraken, sekscapades en ook opmerkelijke erotische tweets.

Via haar twitter-account liet ze de wereld o.m. weten wanneer ze haar schaamhaar weer eens geschoren had, dat ze de mooiste kont van Nederland heeft en riep ze haar volgers op te melden of er nog gemasturbeerd werd.

Opvallend jazeker. Dat vond ook HP/DeTijd. Die stelde een Twitter top tien, pardon: elf, samen van de Haagse zangeres.

Inmiddels is het account van Anouk maagdelijk schoon geveegd………………

Deze week nog zorgde ze voor de zoveelste keer voor trammelant, omdat ze bekend had dat ze met een slok op de muziek van Enrique Iglesias wel kon waarderen.

Eerder moest concullega Ilse de Lange het met een minder complimenteuze tweet doen: Anouk schreef toen dat ze de muziek van de blondine ‘crap’ vond.

Anouk heeft bijna 60.000 Twitter-volgers, waarvan opvallend veel mannelijke. Bijna een jaar geleden verwijderde ze al eens haar hele account, maar daar bekende ze dan later weer spijt van te hebben.

Toen kwam ze dubbel en dwars terug. (zie illustratie) Misschien nu ook wel weer. Wij wachten af.

Lees ook:Twitteraarster Anouk wil weten wie er masturbeert
Lees ook:Anouk bidt God om een man met een grote penis
Lees ook:Anouk doet niet moeilijk over een gigolo
Lees ook:Anouk scheert ondertussen haar vagina
Lees ook:Anouk & Unorthadox bloot in LINDA

1 Reacties // Reageer

One thought on “HP/DeTijd publiceert seks-tweets Anouk

  1. Corset Clover

    Als je het nodig hebt om dit soort kinderachtige fotootjes te plaatsen is er echt iets mis met je, zoek een hobby, liefst iets dat niets met muziek te maken heeft. Dat is het beste voor iedereen. Waarom zijn je berichten trouwens engels talig? Niemand buiten de Nederlandse landsgrenzen kent je hoor…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>