G-Spotting: ook op het IDFA

Toen wetenschappers 2 jaar terug beweerden dat de mysterieuze G-spot wellicht niet bestaat, haalde dat wereldwijd de media.

Was deze gouden graal van de vrouwelijke seksualiteit dan toch een fabeltje?

De Franse filmmaakster Segolene Hanotaux vroeg zich af waarom nieuws over vrouwelijke seksualiteit nog altijd zo omstreden is en hoe het komt dat andere onderzoeken stellen dat die fameuze G-spot wel bestaat……..

Ze dook in de onderzoeksgeschiedenis rondom de vrouwelijke seksualiteit, sprak met diverse internationaal werkende wetenschappers over hun bevindingen en bezocht auteurs die over feminisme en de vrouwelijke seksualiteit schreven.

Ook interviewde ze gewone stellen over dat bijzondere plekje dat iedere vrouw wil vinden. Het plekje dat door een gelukkige vindster omschreven wordt als een ‘out of body experience.’

Volgens dokter Pierre Voldez in ‘G Spotting: A Story of Pleasure and Promise‘ is de clitoris slechts het zichtbare topje van een complexer geheel, waar ook de G-spot deel van uitmaakt en dé plek die geraakt moet worden om dat geheel, het clitorale-urethurale-vaginale complex in maximale beweging te krijgen om tot een orgasme te komen.

Ook is er professor Shannon Bell die workshops geeft in squirten en dit zonder moeite zelf demonstreert. “Het gaat om het in staat zijn van het vrouwelijk lichaam om een erectie te krijgen en zo hard te schieten als het kan” aldus de squirtjuf.

In LA kan de G-spot met collageen worden ingespoten voor optimaal genot à $1800,- “Small prize for such a bundle of joy” volgens de inspuitende plastisch chirurg van dienst.

En zo zijn er vrouwen die 7 orgasmes beleven binnen 10 minuten door alleen  maar te dénken aan seks. Jawel, met losse handen mama! Want denken aan seks blijkt de sensorische cortex op dezelfde manier te activeren als stimulatie van de G-spot.

Lees ook:Italianen kunnen de G-spot niet vinden, wel de CUV
Lees ook:Waar zit die G-spot dan? Routebeschrijving bijgevoegd!
Lees ook:G-spot: ‘blauwe druif die op zwellichaam lijkt’
Lees ook:‘Stop de zoektocht naar de G-spot; stort je op de clitoris’
Lees ook:Seks voor gevorderden: vind de PS spot!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “G-Spotting: ook op het IDFA

  1. Pingback: 5 IDFA-documentaires gaan over de brute realiteit van de prostitutie | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>