Welke paren durven het te doen in de ‘Sex Box’ voor TV?

Strix Television is op dit moment bezig met het voorbereiden van een nieuw programma  naar een Engels format, namelijk ‘Sex Box’.

De serie heeft, zoals de titel al doet vermoeden, als uitgangspunt: het hebben van seks in een afgesloten doos in de studio……

Maar daarnaast zal het ook gaan over relatie, liefde, intimiteit en gevoelens voor elkaar.

In Groot Brittannië was het programma bij Channel 4 zeker spraakmakend en de desko’s waren daar o.a. Tracey Cox en Dan Savage.

In elke aflevering zullen een aantal koppels op hun eigen manier intiem zijn in een geblindeerde, geluiddichte box in een televisiestudio en zullen ze er direct na afloop over geïnterviewd worden door een panel van deskundigen op dit gebied.

Het zal een volwassen, open, oprecht, eerlijk, ontwapenend en misschien wel een taboedoorbrekend, vooroordelen ontkrachtend gesprek worden over seks, liefde en intimiteit.

Voor dit programma zijn de programmamakers nog op zoek op zoek naar zo veel mogelijk verschillende stellen; jong, oud, dik, dun, lang, kort, heteroseksueel, homoseksueel, transgender, pas kort met elkaar of al jaren samen, maar allen bereid een open en eerlijk gesprek te hebben over seks, liefde en intimiteit.

Contactgegevens via Strix Televison.

Lees ook:Van ingekakt seksleven naar gillend hoogtepunt bij BNN?
Lees ook:Lauren Verster interviewt gigolo: ‘Wij zijn geen prostituees, wij zoenen’
Lees ook:Nieuw op TV: live sex hebben in box in afgeladen studio
Lees ook:Wie denkt er nu aan seks bij een ongeneeslijke ziekte?
Lees ook:Hiephoi, we gaan alle dagen seks hebben met Arie Boomsma!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>