Koffie, koffie, Koffietijd een week lang over de vagina

Volgende week staat het ochtendprogramma KOFFIETIJD 5 dagen lang in het teken van de vagina. Jaja.

Presentatrices Loretta Schrijver, Pernille La Lau en Quinty Trustfull gaan intieme gesprekken voeren met hun gasten in de themaweek ‘Koffietijd Goes Down Under’……..

Loretta ontvangt maandag in de eerste uitzending van de themaweek Marga van Praag en Martine Sandifort alias Dokter Corrie om het taboe te doorbreken. Loretta: “Ook voor ons als presentatoren geldt dat we enige gêne voelen bij dit thema, terwijl het toch een onlosmakelijk onderdeel is van ons bestaan. In Koffietijd praten we makkelijk over hoofdpijn of andere lichamelijke ongemakken, maar het is best moeilijk om het over vaginale ongemakken te hebben, wat trouwens een beetje afstandelijke omschrijving is.”

En het is per slot van rekening een vrouwenprogramma. “We willen weten met wie we over vagina’s praten en hoe? En noem je ‘het’ dan?”, aldus Loretta. “Hoe praat je er met de kinderen over? En met je vriendinnen en doe je dat besmuikt of niet? Ook wil ik graag weten of er generatieverschillen zijn, kortom er is veel over te praten en laten we de poes dan maar bij haar naam noemen.”

Marga van Praag stond in de theatervoorstelling ‘De Vagina Monologen‘. Paulien Cornelisse komt en van de overkant van de plas komt Ruby Wax, die mogelijk kan vertellen wat de rol van de vagina is in de gevoelskwesties die ze in haar handboek beschrijft om je gedachten en gevoelens beter te leren kennen. En uiteraard pornoster Bobbi Eden: zij kan er uit haar ruime ervaring veel over melden.

Naast alle vrouwen komt er ook iemand die zover wij weten geen vagina heeft, namelijk Jan Heemskerk. Hij komt met de mannelijke visie op de roos der vrouwen. Heemskerk was jarenlang hoofdredacteur van de Nederlandse PLAYBOY en stond met Saskia Noort op de planken in een programma over mannen en vrouwen.

Vanaf aanstaande maandag 18 april 2016 dus in Koffie, koffie, Koffietijd, om 10.00 uur bij RTL4.

Lees ook:Quinty Trustfull krijgt live aanbod om naakt in Playboy te gaan
Lees ook:Geen blote ‘Koffietijd-meiden’ in de Playboy
Lees ook:KOFFIETIJD weer een week lang VAGINATIJD
Lees ook:Dochter Paay in de Playboy?
Lees ook:Bos hout voor de deur slinkt door veel koffie leuten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>