Laat je mobiele telefoon een orgasme bereiken!

La Petite Mort is de naam van een bijzondere website, die de gezichten laat zien van mensen die een orgasme hebben. Immers het seksuele hoogtepunt is ‘een kleine dood’, een moment waarop je al het andere even loslaat.

Er is ook een app met deze veelzeggende naam die door de makers omschreven wordt als als een ‘digitale erotische ervaring’, met als doel het taboe rond het vrouwelijk orgasme te doorbreken.

Alleen Androidgebruikers kunnen ‘La Petite Mort’ downloaden, want door de Apple Store werd die als te aanstootgevend ervaren.

Het is een game, waarbij op je scherm 4 abstracte, audiovisuele landschappen staan, die samen een korrelige vagina vormen. Wanneer je zachtjes met je vinger over het scherm gaat, hoor je aan de muziek wanneer je goed zit. Er vallen geen punten te verdienen, maar het uiteindelijke doel is wel een vrouwelijk orgasme te ‘geven’.

“Onze app moet niet bekeken worden als een educatief spel rond vrouwen bevredigen,” aldus maker Patrick Jarnfelt van het Deense Lovable Hat Cult, ”Het is bedoeld als een sensuele, erotische en artistieke ervaring op zich. We hopen wel dat de manier waarop mensen het spelen en de discussie die het met zich meebrengt, mensen op een andere manier naar vrouwelijke seksualiteit doet kijken en het taboe vermindert.”

Lees ook:Klaarkomen is een kleine dood
Lees ook:Orgasme-website ‘De kleine dood’ bestaat 10 jaar
Lees ook:Metropolis: het vrouwelijk orgasme wereldwijd
Lees ook:Het vrouwelijk orgasme is een evolutionair mysterie
Lees ook:Vandaag is het Orgasme Dag voor de Vrede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>