Als je elke 7 seconden aan seks denkt, ben je niet goed snik

Echte mannen weten van aanpakken, hebben geen hulp nodig tussen de lakens – laat staan seksboeken. Met deze cliché’s in het achterhoofd schreef de Belgische seksuoloog Wim Slabbinck ‘Waarom mannen geen seksboeken kopen’. Daarin ontkracht hij 11 mythes over mannen en seks, zoals onderstaande

1. MANNEN DENKEN OM DE 7 SECONDEN AAN SEKS
Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat mannen er om de 42 minuten aan denken. Vrouwen iedere 77 minuten.

2. SIZE MATTER
De lengte van de penis doet er echt niet toe. Vanwege het visuele zullen vrouwen wellicht een lid kiezen dat enkele centimeters groter, maar als puntje bij paaltje komt, gaat het vooral om de combinatie. Vagina’s zijn er immers ook in soorten en maten.

3. ECHTE MANNEN KUNNEN HET ALTIJD EN OVERAL
Af en toe hapert de machine, dat is de normaalste zaak van de wereld. Roken en alcohol zijn bekende boosdoeners, maar ook overgewicht, diabetes, veel koffie en een hoog cholesterolpeil zijn niet erectiebevorderend. En dan hebben we het nog niet eens over stress, rouw of verdriet.

4. SEKS ZONDER ORGASME IS GEEN SEKS
Het herenorgasme is meestal het slotakkoord van seks. Daar wringt de schoen, want als het niet gebeurt, beschouwen we seks niet als onvolledig. Gooi dat idee overboord, want dat zorgt juist dat je teveel focust.

5. MANNEN DIE TE SNEL KLAARKOMEN, DOEN HET FOUT
Een zaadlozing is pas vroegtijdig als een man binnen 1 minuut klaarkomt en hij er last van ondervindt. Het is ook een fabeltje dat een vroegtijdig orgasme altijd een seksuele stoornis is. Maar er ook echt ‘Snelle Jelles’. Medicatie kan dan helpen, maar bepaalde oefeningen en technieken net zo goed.

‘Waarom mannen geen seksboeken kopen’
Wim Slabbinck
€20,- Uitgeverij Manteau

Lees ook:Turkse mannen komen het snelst klaar
Lees ook:Ook vrouwen komen weleens vroegtijdig tot orgasme
Lees ook:Vrouwen denken 3 uur per dag aan seks
Lees ook:Kom ‘ns wat vaker klaar
Lees ook:Vrouwen verklappen: het gemiddelde nummertje duurt 10 à 14 minuten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>