Verboden Vruchten: Katja Schuurman doet boekje open met haar eigen seksgeheimen

Voor de boekenweek, die volgend weekend van start gaat onder het thema ‘Verboden Vruchten’ stelde Katja Schuurman een gelijknamige bloemlezing met erotische literatuur samen. Daarbij is ze ook nog eens heel openhartig over haar eigen seksleven. Katja draagt de bundel op aan haar huidige vriend, de 28-jarige Freek van Noortwijk ‘met wie het episch is’.

De 42-jarige actrice beschrijft gedetailleerd wat ze allemaal uitspookt in haar slaapkamer. Met haar vriend, maar ook met anderen. “Ik vind dat je best samen iets met een ander kunt doen, omdat je die ervaring dan wel met elkaar deelt.”

“Het is de eerste keer dat ik me zo vrij voel in een relatie. Ik heb heus niet altijd een fantastisch seksleven gehad”, aldus Katja aan het AD. “Het gaat uiteindelijk ook echt om chemie tussen mensen. Nu heb ik een seksleven met veel intimiteit. Je kunt niet alles vinden in een partner, maar seks is volgens mij erg belangrijk.”

Katja vindt de schaamte op seksgebied nog veel te groot. Dat Patricia Paay zich bij het uitlekken van haar seksvideo zich zo rot voelde, vindt ze dan ook zonde. “Het brak haar, hoorde ik haar vertellen op tv. Terwijl ik denk: wat goed dat ze zo’n spannend seksleven heeft. Wees trots dat jij niet zoals velen uitgeleefd achter de geraniums zit.”

Lees ook:Veel 50-plussers ontevreden met seksleven, maar erover lullen: ho maar!
Lees ook:Kerst-Playboy met Birgit Schuurman onthuld
Lees ook:Seks onder de douche
Lees ook:Katja Schuurman kreeg seksuele voorlichting van Angela Groothuizen
Lees ook:Katja Schuurman was gogo- danseres

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>