De sekslessen van Goedele staan nu ook online

Mannen en vrouwen met vragen over seks kunnen vanaf heden terecht op Goedele.com, een webstek met tips voor een beter seksueel liefdesleven. “Als seksuologe wil ik ook problemen voor zijn”, aldus naamgeefster en onderneemster Goedele Liekens. “Zelden is er een lichamelijk probleem, vaak het gaat het om een gebrek aan kennis en foutieve verwachtingen. Seksueel plezier is nog een van de grote taboes in de samenleving, waardoor er ook binnen koppels weinig over wordt gepraat.”

Ze wijst daarbij ook op de rol van porno, die mensen een verkeerd beeld van seks kan geven. “Ik ben er niet tegen, maar het dient voor opwinding, is veelal ook gefocust op mannelijk genot en dient niet voor educatie.”

Een deel van het platform is gratis. Voor haar ‘college tour’ betaal je €15,- per keer. De reeks bevat expliciete beelden, die toch juist een ander (realistisch) beeld willen schetsen, ook van zeer nabij. “We zitten in het tijdperk van het uitbeelden. Het is alleszins geen handleiding van A naar B, maar biedt de ingrediënten waarmee partners zelf mee aan de slag kunnen”, aldus Goedele. “Het is wel ‘right in your face’, zodat we het enkel via het internet aanbieden. Mijn natte droom is dat koppels er samen naar kijken, maar het kan dus ook op jezelf.”

Lees ook:Jongeren van nu weten alles over seks, maar geen reet van intimiteit
Lees ook:Na de Benelux en Groot Brittannië ook Duitsland op seksles bij Goedele
Lees ook:Zou jij slagen voor het sexamen van Goedele Liekens?
Lees ook:Goedele Liekens: ‘Het zijn de Olympische Penisspelen niet’
Lees ook:Wanneer had u voor het laatst seks op Valentijnsdag?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>