Bier na stevige seks goed idee

Dacht ik dat een gezonder after-universitair leven toch echt begon bij het afzweren van bier. Maar ik heb het weer eens mis. Wat een goed nieuws voor iedere liefhebber: het blijkt dat bier drinken na lichamelijke inspanning, zoals seks, allerlei enge kwalen buiten de deur houdt. Te mooi om waar te zijn?

Uit onderzoek dat 20 jaar heeft geduurd en waaraan twintigduizend Denen deelnamen, is gepubliceerd in The Europese Heart Journal. Een biertje na lichamelijke inspanning is het beste medicijn tegen hartaandoeningen en een te hoge bloeddruk.

Mensen die na beweging een pilsje drinken, hebben de helft minder kans op dergelijke kwalen dan niet-drinkers. Ondanks dat na stevig doorzakken het positieve effect afneemt, is zelfs dit nog beter dan het bier te laten staan. De onderzoekers zijn er van overtuigd dat de proef juist is uitgevoerd.

Lees ook:Koffie, poepen en seks: het zijn triggers voor een hersenbloeding
Lees ook:Met bier meer plezier, ook bij de seks
Lees ook:Ophouden met slap lullen: hier heb je een erectiebiertje!
Lees ook:Risico op hartinfarct na seks is klein
Lees ook:2 koppen koffie per dag geven mannen betere erecties

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bier na stevige seks goed idee

  1. Dingetje

    Ik lust geen bier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>