Hoger opgeleide singles houden niet van seks?

Wat een gelul zeg. Ja sorry hoor, maar singles die hoger opgeleid zijn, zouden niet naar uiterlijk kijken en seksuele aantrekkingskracht, maar meer naar het innerlijk kijken.

Ik geloof er helemaal niets van. Alsof je als je HBO+ hebt gedaan, geen zin meer hebt in een partner die je mooi vindt. Ik zie het verband helemaal niet zelfs, klinkt als sociaal gewenste antwoorden.Het blijkt uit onderzoek van match4me.nl, de serieuze datingsite voor hogeropgeleide singles in Nederland, zoals ze zichzelf noemen. 84% van de singles vindt het belangrijker dat je in een relatie goed met elkaar kunt praten dan dat je goede seks hebt.

83% van de singles vindt het belangrijker dat een aanstaande partner goede sociale vaardigheden heeft dan dat deze aantrekkelijk is. Vooral vrouwen vinden sociale vaardigheden belangrijker dan aantrekkelijkheid (83% van de vrouwen vs 73% van de mannen). 73% van de singles vindt het belangrijker dat een aanstaande partner lief is dan dat deze aantrekkelijk is.

Lees ook:Android-gebruikers hebben het vaakst seks op eerste date
Lees ook:Democraten hebben meer seks, maar Republikeinen komen vaker tot orgasme
Lees ook:We vinden het orgasme van de ander belangrijker dan van onszelf
Lees ook:Ouderen met actief seksleven, houden spraak- en gezichtsvermogen op peil
Lees ook:Isa Hoes gaat beroemdste orgasmescène ter wereld spelen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>