Lopen verraadt soort vrouwelijk orgasme

Heupbewegingen en de manier van lopen geven een duidelijk zicht op het soort orgasme bij een vrouw.

Belgische seksuologen komen nu aanzetten met een duidelijke indeling, die de link tussen het soort orgasme en het wandeltype aangeeft.

Grote stappen en veel heupbeweging wijzen op betere vaginale orgasmes. De betere doorstroming van hun benen en bekken naar hun ruggegraat maakt dat de vrouwen zich meer bewust zijn van hun onderste ledematen en dat ze een beter gevoel en controle over deze ledematen hebben.

Vrouwen die veel zelfvertrouwen hebben over hun seksuele prestaties lopen meestal erg heupwiegend en sensueel. Onzekere vrouwen hebben een erg stroeve looppas, doordat hun bekkenspieren geblokkeerd zijn.

Voor het onderzoek werd Belgische vrouwen gevraagd naar hun soort orgasme en hun algemene seksleven. Daarna bestudeerden de onderzoekers filmpjes van de vrouwen terwijl ze wandelden. In 80% van de gevallen konden de onderzoekers exact het soort orgasme voorspellen.

Lees ook:Loopwijze verraadt of vrouw clitoraal en/of vaginaal klaarkomt
Lees ook:Het vrouwelijk orgasme is een evolutionair mysterie
Lees ook:De top tien redenen waarom echte seks zo gezond is
Lees ook:Gehuwde vrouwen rond 40 hebben de beste seks
Lees ook:Het belangrijkste orgaan bij een orgasme is je brein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>