Slechts 1 op de 10 jongemannen is ontevreden over zijn jongeheer

Wij Nederlanders vormen helemaal geen ontevreden volkje.

Zo bleek gisteren al dat de meerderheid van de vrouwen best kan leven met haar voorgevel.

Ook jongemannen maken zich over grootte en vorm van hun apparaat niet zulke zorgen.

9 van de 10 jongens is tevreden over de lengte van zijn penis.

De grootte van het geslacht wordt door 1 op de 10 jongeren genoemd als reden voor populariteit op de middelbare school.. Van de meisjes valt 4% alleen op groot geschapen mannen……..

Dat blijkt uit onderzoek van jongerenonderzoeksbureau Qrius dat, in het kader van de lancering van de Amerikaanse comedyserie The Hard Times Of RJ op de Nederlandse televise, uitgevoerd is.

De hoofdvraag was: Hoe wordt je populair op je middelbare school en heeft de lengte van het mannelijk geslacht hier invloed op?

Populair zijn is niet het belangrijkste op school. 82% vindt dat het hebben van een paar goede vrienden het allerbelangrijkst is. 74% vindt het halen van goede cijfers belangrijk.

Slechts 1 op de 8 jongeren vindt zichzelf populair. Deze populariteit wordt vergroot door een combinatie van looks en karakter. Het loont niet om heel stoer of juist heel aardig te zijn. 79% van de ondervraagden zegt dat het grote voordeel van populair zijn is dat je altijd mensen om je heen hebt.

De grootte van de penis wordt door 1 op de 10 jongeren genoemd als reden voor populariteit (9%). Van de ondervraagde meisjes valt 4% alleen op groot geschapen heren. De meesten vinden dat de grootte er niet toe doet (70%).

Meisjes (78%) vinden dit vaker dan jongens (62%). Toch denkt ruim de helft dat een grote penis voor jongens belangrijk is (57%). 1 op de 6 jongens heeft weleens een opmerking gekregen over de lengte van zijn penis. De meest genoemde opmerkingen zijn dan: groot/lang, dik of juist klein. 90% van de jongens is (zeer) tevreden over de lengte van zijn penis.

Lees ook:Over lengte, omvang en vorm van de penis
Lees ook:Spijt komt na de zonde: helft christelijke jongeren betreurt vroege seks
Lees ook:Helft van jonge jongens wil wel seks zonder condoom
Lees ook:Jong aan de porno
Lees ook:Sexting is geen safe ding!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slechts 1 op de 10 jongemannen is ontevreden over zijn jongeheer

  1. sportingact

    Wat lees ik nou? Slechts 4% valt op groot geschapenen? Daar klopt niets van denk ik. Nederlandse mannen zijn in Europa bekend dat ze gemiddeld groter geschapen zijn dan andere Europeanen. Wij hebben relatief lange mannen, met kleine jannen en relatief kleine mannen met grote jannen. En het is keer op keer bewezen, in mijn geval, dat dit juist is. Korte stevig gebouwde jongens hebben een formaat penis daar val je stijl van achterover, terwijl je die bij de lange jongens moet zoeken. Kleinere jongens/mannen zijn er ook zeer trots op en showen het dan ook graag aan een ieder die het maar wil zien. No shame!! En waarom zouden ze:):)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>