Vrouwenverslinders betalen met een vroege dood

Neuken tot je er bij neervalt, kun je letterlijk opvatten.

Mannen die zoveel mogelijk vrouwen in hun bed willen krijgen ~ u weet wel: als konijnen meneer~ zijn niet volgroeid en sterven eerder omdat ze andere nog essentiëlere dingen van het leven negeren…………..

Onderzoekers bestudeerden mannelijke voortplanting bij tropische vissen. Veel mannelijke dieren paren met onbekende partners om zo hun kans op nazaten te verhogen. Dit is een fenomeen dat bekend staat als het ‘Coolidge effect’.

De studie bracht echter aan het licht dat wanneer de mannetjes regelmatig nieuwe vrouwtjes ontmoetten in hun leven, ze minder tijd spendeerden aan het zoeken naar eten en meer tijd aan het veroveren van deze vrouwtjes.

Zij groeiden daardoor trager, waren als volwassen dieren kleiner en stierven eerder. Mannetjes met een vaste partner daarentegen, groeiden beter en leefden langer.

De resultaten suggereren dat mannelijke promiscuïteit ondanks het feit dat het op evolutionair vlak voordelen heeft, zijn beperkingen kent.

Onderzoeker Alex Jordan: “Dit kan een manier zijn van de natuur om mannen te laten weten hun partner trouwer te zijn. Je zou denken: hoe meer, hoe beter. Maar het onderzoek laat zien dat promiscuïteit bij mannen een hoge tol eist. Er is een limiet aan sekspartners tijdens het leven. Hoewel het voordelen heeft op korte termijn, wegen die niet op tegen de nadelen op de lange termijn.”

Lees ook:Suïcidale reproductie: heel veel seks hebben en dan sterven
Lees ook:Eerst seks hebben en dan sterven
Lees ook:Als de seksen van penis en vagina ruilen….
Lees ook:Dronken fruitvliegjes worden homo
Lees ook:Probiotica maakt aantrekkelijker en geiler

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwenverslinders betalen met een vroege dood

  1. Pingback: Onenightstands en overspel zijn slecht voor je rikkietikkie! | Seks

  2. Pingback: Seksuele uitslovers sterven jonger | Seks

  3. Pingback: Sekstips voor (ex-) hartpatiënten – Pas op met overspel! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>