De helft van de NL vrouwen kan haar orgasme uitstekend acteren

Ongeveer de helft van de Nederlandse vrouwen zou op z’n tijd een Bed-Oscar moeten ontvangen. Met het juiste gehijg, gekreun, bewegen, sidderen en stuiptrekken doen ze hun bedpartner geloven dat ze tot orgasme komt, terwijl dit in werkelijkheid niet het geval is.

Voordat heren nu massaal in de bomen klimmen: de dames doen het vooral om jullie te plezieren.…….

Dit blijkt uit onderzoek van VIVA.nl onder 1600 Nederlandse vrouwen.

Eenvijfde van de vrouwen zal alleen haar orgasme faken als de seks haar te lang duurt en 13% doet dit omdat ze het vervelend vindt voor haar bedpartner als zij niet klaarkomt. “Geen enkele vrouw zou moeten faken. Het is zo zonde, ook voor de partner, want die leert zo niets”, reageert seksuoloog Ellen Laan op nu.nl.

Vrouwen krijgen gemiddeld 2 tot 4x per week een orgasme. Ze bereiken hun hoogtepunt het makkelijkst door het met zichzelf te doen. Masturberen is voor het vrouwelijk orgasme een stuk eenvoudiger dan orale seks of penetratie met de partner. Eenderde van de vrouwen komt helemaal nooit tot een hoogtepunt door alleen gemeenschap.

Het uitblijven van een orgasme komt vaak doordat een vrouw zich niet kan ontspannen. 62% vindt dit niet erg, want goede seks kan ook zonder hoogtepunt, vindt de helft van de vrouwen.

Ruim eenderde geeft toe weleens een seksfantasie over een andere man te hebben, om zo de seks met haar eigen partner lekkerder te maken. Hoewel de meeste vrouwen van nu sextoys gebruiken tijdens een vrijpartij, zegt 37% deze niet nodig te hebben om klaar te komen.

Lees ook:De orgasme-kloof is zoals de loonkloof
Lees ook:Vrouwen van nu zeer positief over masturberen
Lees ook:Vrouwen overwegen SM en anale seks vooral omdat hun partner dat wil
Lees ook:Gouden orgasme-trio voor vrouwen: zoenen, vaginale stimulatie en orale seks
Lees ook:Driekwart NL vrouwen wil het sexperimenteler!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>