Kwart vrouwen faket orgasmes

Een kwart van de vrouwen faket orgasmes tijdens de seks!

Ze komen niet klaar, maar doen alsof om hun partner te pleasen…

Dat blijkt uit de AksMen.com’s Great Male Survey 2012, gehouden onder 50.000 mensen in de VS, Groot-Brittannië en Australië.

Slechts 30% van de vrouwen heeft nog nooit een orgasme gefaket.

Opvallend is dat niet alleen vrouwen in grote getalen zeggen een showtje op te voeren in bed, ook ruim 30% van de ondervraagde mannen geeft toe ooit een orgasme te hebben gefaket!

40% van de mannen zegt ‘somewhat satisfied’ te zijn met hun seksleven, maar dat er zeker ‘room for improvement’ is. 22% bekent: ‘I have no sex life’.

25% van de vrouwen is ‘not at all satisfied,’ en dat heeft vooral te maken met de kwaliteit van de seks. 27% van de vrouwen heeft geen seksleven.

De poll vroeg ook door naar achterliggende, relationele problemen:  gewichtstoename blijkt een grote love-killer. Hoewel 67% van de vrouwen zegt bij haar partner te blijven als deze in gewicht aankomt, zegt meer dan de helft van de mannen botweg zijn vriendin te verlaten als ze (te) dik wordt.

Andere verrassende uitkomsten: 44% van de vrouwen en 70% van de mannen gelooft in het huwelijk.33% van de vrouwe  geeft toe de emails en sms-en van de partner om te kijken of hij niks uitvreet achter haar rug. (oh!!)

Vrouwen houden de dingen graag onder controle. 73% van de mannen zou een anticonceptiepil slikken als dat mogelijk was. Iets meer dan de helft van de vrouwen zou haar man deze grote verantwoordelijkheid toevertrouwen.

Maar vrouwen zijn natuurlijk niet zomaar wantrouwend. Meer dan de helft van de mannen zegt te liegen over het aantal sekspartners dat hij had.

En…mocht hij kiezen dan ziet een meerderheid van de mannen graag dat zijn vriendin meer zou lijken girl next door- Spider-Man actrice Emma Stone…  20% van de mannen kiest sexy covergirl Kate Upton.

Lees ook:Vrouwen worden blijer en geiler als ze gaan motor rijden
Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker
Lees ook:3/4 Nederlandse vrouwen glijdt wel op een SM-relatie ala ‘Fifty Shades’
Lees ook:Menopauze? Vrouwen 50+ genieten meer dan ooit van seks
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ geeft vrouwen meer lef bij seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>