Een kwart van de sportschool-bezoekers gaat voor de seks

Het fitness-centrum is behalve een plek om de grote spieren van het lichaam te trainen ook een plek om kleinere spieren te oefenen.

Met andere woorden: een groot deel van sporters gaat naar hun favoriete gymlokaal, omdat het ook een ideale lokatie is om seks te hebben met spannende trainers of mede-sporters.

1 op de 10 heeft daarvoor zelfs een pakje condooms in de sporttas zitten…..

Zo wil althans de uitslag van een enquête van seksspeeltjes-verkoper Ann Summers onder 2000 bezoekers van de site ons doen geloven, meldt The Independent.

Een kwart van hen had weleens een warm onderonsje voor, tijdens of na de training.

De helft van de geënquêteerden gaf dan ook aan vanwege de kans op seks naar de fitness af te reizen en een kwart voegde de daad al eens bij het woord.

70% van de vrouwen geeft toe erotische fantasieën te hebben over hun personal trainer. 20% ging zette haar dromen om in acties.

Sporten is goed voor het libido, dat bewezen reeds heel wat studies. Volgens dit onderzoek is het voor vrouwen gunstig om daarvoor de crosstrainer te gebruiken, mannen zouden juist flink met de gewichten in de weer moeten om de seksdriften aan te wakkeren.

Lees ook:10% van de Nederlanders durft erotische fantasie niet prijs te geven
Lees ook:NL mannen fantaseren over een triootje. Vrouwen over seks op lokatie
Lees ook:Mama’s seks is soms best kinky
Lees ook:Veel vrouwen willen naast hun man ook seks hebben met een andere vrouw
Lees ook:Seks hebben met de een en fantaseren over de ander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>