Gemiddeld duurt seks een schamele 5 1/2 minuut

Van een vluggertje tijdens kantooruren tot een lange, intense vrijpartij op zondagmiddag.

De tijd die uitgetrokken kan worden 500 paren.voor seks, varieert nogal. Het kan binnen 33 seconden, maar ook in 44 minuten…..

Zo blijkt uit onderzoek van Brendan Zietsch, psycholoog aan de Australische University of Queensland onder 500 internationale stellen.

Het gaat hierbij om de tijd van de daadwerkelijke penetratie tot aan het orgasme van de man, het voorspel en naspel niet meegerekend. Gemiddeld duurt seks slechts een schamele 5 minuten en 24 seconden.

De ‘proefparen’ hanteerden hierbij zelf de stopwatch. Het grote verschil tussen het uithoudingsvermogen van de verschillende mannen valt hierbij enorm op. Het gebruik van een condoom had hierop een verwaarloosbare invloed.

Op basis van het land van afkomst zijn er wel verschillen. In Turkije haalt men vergeleken met het gemiddeld scorende Nederland een stuk minder: namelijk zo’n 3 minuten en 42 seconden.

Het meest opvallende is de leeftijd. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, is er met het klimmen der jaren minder lang seks. Dit terwijl een oudere man vaak gezien wordt als iemand met zelfbeheersing, waardoor hij het langer vol kan houden.

Lees ook:De ideale dag van mannen: 4 uur seks, 3 uur werken
Lees ook:Vrouwen verklappen: het gemiddelde nummertje duurt 10 à 14 minuten
Lees ook:1 voordeel van dik zijn: de seks duurt langer!
Lees ook:Relatie met moeder doorslaggevend voor seksgedrag pubers
Lees ook:Dat mannen altijd aan seks denken is een fabeltje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>