Vrouwen willen bij onenightstand grotere penis dan in vaste relatie

Wanneer vrouwen een eenmalig seksavontuur beleven, geven ze de voorkeur aan een iets groetere piemel dan bij een langetermijnpartner. Zo blijkt uit onderzoek van de Universiteiten van California en New Mexico.

Geconfronteerd met een serie kunstpenissen in allerlei maten, kozen de proefpersonen voor een gemiddelde lengte bij een vaste partner van 16 cm. Voor een ‘onenightstand’ werd de gewenste penislengte lichtjes opgevoerd tot een 16,3 cm.

Opvallende conclusie is dat de vrouwen in hun fysieke verwachtingen wel 3 cm buiten de realiteit denken of wensen. Uit een analyse van 15.000 geslachtsorganen van over de hele wereld bleek vorig jaar namelijk dat de gemiddelde penis in erectie 13,1 cm bedraagt.

Lees ook:Na meta-analyse: gemiddelde piemel kleiner dan gedacht
Lees ook:Size does matter: gemiddelde penislengte levert beste economie
Lees ook:Penistest: mannen in Congo hebben bijna 18 cm!
Lees ook:Man po√ętisch over zijn kleine penis
Lees ook:Mannen kunnen hun geile vrouwen niet meer bijhouden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>