Halal-seksartikelen straks ook bij Kruidvat en Etos

Halal seksartikelen worden sinds een paar jaar in Nederland verkocht door El Asira, de eerste islamitische online seksshop ter wereld.

De Amsterdamse oprichter Abdelaziz Aouragh wil nu met in totaal 18 verschillende producten de winkelschappen door het land veroveren.

Hij kondigt daarom vandaag een samenwerking aan met de Duitse erotiekreus Beate Uhse………

Moslims kunnen binnenkort dus bij drogisterijen en supermarkten erotische artikelen kopen. De producten zijn halal en bedoeld voor meer plezier in het echtelijke seksleven.

Het gaat niet om vibrators en opblaaspoppen, maar om vrome bodylotions en geurkaarsen die in olie veranderen. Later dit jaar volgen lingerie en andere verzorgingsproducten.

Aouragh spreekt overigens liever over ‘sensuele verzorging’. “Het gaat niet om de daad, maar de beleving eromheen”, legt de moslimondernemer uit.

Zijn nieuwe partner, in ons land bekend als speelgoedwinkel voor volwassenen Christine le Duc, richt zich in eerste instantie op grootgrutters in Nederland. Later volgen winkels in andere Europese landen.

Aouragh verwacht veel van zijn nieuwe avontuur: “Veel grote ondernemingen laten echt kansen liggen. Wereldwijd zijn er 1,8 miljard moslimconsumenten. De omzet in deze markt stijgt jaarlijks met 500 miljard dollar.”

Lees ook:De halal sexshop I
Lees ook:Halal sexshop in Mekka geopend
Lees ook:Internet is voor porno
Lees ook:Moslim sexshop: ‘Gat in de markt’. Maar niet voor vrouwen
Lees ook:De halal sexshop II

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>