Mötley Crüe lanceert rockende vibrators

De mannen van Motörhead gingen ze voor, maar nu hebben ook de leden van Mötley Crüe heeft een eigen lijn seksspeelgoed gelanceerd.

De rockband heeft de krachten gebundeld met een fabrikant van grote mensen-speelgoed en 8 verschillende vibrators laten ontwikkelen….

Men kan kiezen uit trillen met o.a. de Girls Girls Girls 10 Function Bullet Vibrator en de Too Fast For Love 10 Function Bullet Vibrator.

“We zijn heel blij dat we echte rockiconen hebben kunnen toevoegen aan onze catalogus. De 8 in het oog springende vibrators geven de stijl en het sexappeal van de band goed weer en leveren de kracht en het plezier dat je kunt verwachten van ‘de beruchtste band van de wereld’”, aldus Sabrina Earnshaw, verkoopmanager van LoveHoney tegen NME.

Ze vervolgt: “Het speelgoed is voornamelijk bedoeld voor rockfans, maar ook voor diegenen die onbekend zijn met de band gaan van de hoge kwaliteit, intense kracht en het prachtige design genieten.”

Lees ook:Heavy trillen met de vibrator van Motörhead
Lees ook:Heren: de vibrator van uw vrouw is geen concurrent van uw penis
Lees ook:Apps maken vibrator interactief met erotische verhalen
Lees ook:Verneuk het milieu niet verder: hier is de groene vibrator
Lees ook:Consument dwingt supermarkt Woolworths genotsknotsen uit de schappen te halen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>