Condoom-automaat levert niet als je teveel gezopen hebt

‘Johnny Be Good’, heet de nieuwste Britse condoom-automatiek. Hij ziet er grappig uit, maar de achterliggende gedachte is bloedserieus: als je te veel gedronken hebt, levert Johnny geen rubbertjes.

Onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen zich letterlijk vaak moed indrinken tijdens een date-avondje…….

Driekwart van de studenten meldde bij een enquĂȘte dan ook dat een glaasje werkt als smeermiddel. Als het daar bij blijft is dat natuurlijk niet erg.

Zo niet? Voor je een condoom kan trekken, moet je een blaastest doen op een paneel. Daarna geeft de machine je een indicatie van je al dan niet nuchterheid: van ‘totaal nuchter’ tot ‘game over’. Als je te veel gedronken hebt, krijg je dus geen condoom.

Klinkt leuk, maar is volgens mij nou niet echt heilzaam voor de volksgezondheid. Want de kans dat mensen in hun dronken bui dan maar voor onveilige seks gaan, is groot. Dan maar stuntelen met een condoom en de volgende ochtend over de zogenaamde ‘walk of shame’.

Lees ook:Op tijd vrijen
Lees ook:Een dronken vrouw is verboden in bed
Lees ook:Reken uit wat voor jou het beste tijdstip van de dag is om seks te hebben
Lees ook:Bijna niemand ruilt Grand Theft Auto met seks in voor kuise versie
Lees ook:Het rode stieren-condoom geeft je vleugels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>