Therapeuten hebben geen seks

Tip 1 in de serie: ‘Hoe herken ik een slechte therapeut?’ Als hij de matrassen klaar heeft liggen, jij langs komt omdat je last hebt van pijn bij het vrijen en hij de condoom om zijn erectie rolt om je daarvan af te helpen. Klinkt logisch?

Dat vond een vrouw in Deventer blijkbaar niet. Zij liet het zich in 2002 maar liefst 5x gebeuren, inclusief een ‘sessie’ in het bos.Toen de vrouw veel later bij een meer professionele therapeut in behandeling ging, werd haar pas duidelijk dat er iets niet klopte aan de eerdere ‘hulpverlening’. Bij de vrouw werd toen een borderlinesyndroom vastgesteld en het schokte de rechtbank dat R. tot voor heel kort niet wist wat dat inhoudt.

De vrouw deed uiteindelijk vorig jaar aangifte. De therapeut werd aangehouden en zat een maand in voorarrest. Op 6 maart hoort hij wat zijn straf is. Ik hoop dat er ook een geldbedrag naar de mevrouw gaat want hij stuurde haar ook na elk ‘gesprek’ gewoon een rekening!!

Lees ook:DSK erkent nu dat hij Franse schrijfster ‘besprong’
Lees ook:Vrouw doet zich voor als man om seks te hebben met…….. vrouw
Lees ook:200 kg wegende mannelijk maagd knalt sekspartner het ziekenhuis in bij eerste keer
Lees ook:Frans ‘voetbalhoertje’ Zahia wordt merk
Lees ook:Dennis Rodman brak zijn penis al 3 x

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>