Seksrel rond Nijmeegse wethouder gaat door

Voor PvdA-wethouder Paul Depla uit Nijmegen zal het even niet zo’n feest zijn nu. Journalist Frénk van der Linden waarschuwde er al voor: ook in Nederland zal het privé-leven van politici onderwerp van gesprek en beeld worden.

Goed voorbeeld is het filmpje van de wethouder uit Nijmegen dat uitgelekt is. Hij liet zich pijpen in de fietsenstalling door een VVD-gemeenteraadslid, zo gaat het verhaal………….

‘GeenStijl’ heeft zich in de kwestie vastgebeten en gaat door. Na het nieuws van de wethouder die zich liet pijpen in de fietsenstalling, gaat het nu rond dat de man eerder een minnares heeft laten ontslaan.

De handelingen in het fietsenhok speelden trouwens waarschijnlijk al ergens in juni van dit jaar. Op de handelingen in het fietsenhok volgde toen een spoedoverleg onder leiding van burgemeester Thom de Graaf. Men besloot dat iedereen z’n mond moest houden. Niet helemaal gelukt, want GeenStijl kwam er toch achter, zeggen ze. Het filmpje is niet te vinden: men kan in Nijmegen trouwens “niet zeggen” dat er ook echt filmbeelden bestaan.

De Telegraaf heeft het over ‘het liefdesspel’ in het fietsenhok. Prachtig, maar ik weet niet zeker of er liefde in het spel (woordspeling) is als je op je werk tegen een gemeenteraadslid in de fietsenstalling staat aan te schurken.

Lees ook:Seksende wethouder in de fietsenstalling privé-zaak
Lees ook:Paul ‘lekker pijpen’ Depla wordt burgemeester Heerlen
Lees ook:Wassenaarse loco-burgemeester beweert penis van 23 cm te hebben
Lees ook:Nederlandse cabaretière zingt ode aan pi- pa- pijpen
Lees ook:Geen Stijl heeft Playboy-foto’s van Christina Curry reeds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>