Hoertje betaalt politieagent in natura

Betalen in natura. Kent u die uitdrukking? Gerard Joling suggereerde gisteren in een showbizprogramma dat hij er wel mee wilde betalen voor zijn verdwenen microfoon. Dan moest het wel een heel leuk type zijn, maar toch: vind de microfoon en ga je beloning halen bij Joling.

Een hoertje uit Antpwerpen probeerde waarschijnlijk ook onder haar straf uit te komen door haar boete in natura te betalen. De politieagent aan wie ze wilde betalen, nam het aanbod in ontvangst en had seks met haar op de toiletten van het politiebureau………

Jammer dat hij zijn mond niet kon houden tegenover zijn collega’s. De man riskeert ontslag, meldt Het Nieuwsblad. De agent pakte ‘s nachts een heroïnehoertje op en nam haar mee naar het bureau. Daarop zou de prostituee hem een voorstel hebben gedaan waarop hij naar eigen zeggen moeilijk nee kon zeggen.

Lees ook:Betaling in natura nieuwe trend onder armlastige Nederlanders
Lees ook:Gerard Joling krijgt een erectie bij het Wilhelmus
Lees ook:Bitches zitten aan m’n penis
Lees ook:Brits meisje blijkt te sexy voor gevangenbewaarster
Lees ook:Vreemde fetish: man spuit sperma in koffie collegaatje

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Hoertje betaalt politieagent in natura

  1. Dingetje

    Agent gewipt..

      /   Reply  / 
  2. Fureya

    lol!

      /   Reply  / 
  3. Mike

    als ze lekker is zal ik daar ook geen nee tegen zeggen. Ik bedoel als ze nu gewoon onwijs lekker ding is, ja, dan ben je als man toch ook gewoon verloren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>