Oproep tot seksstaking in België is wereldnieuws

Senator en hoogleraar gynaecologie Marleen Temmerman heeft heel wat losgemaakt met haar oproep aan de Belgische vrouwen.

In navolging van de seksstaking in Kenia in 2009, mobiliseert ze haar landgenotes om de benen bij elkaar te houden totdat er eindelijk een nieuwe regering is geformeerd.

Van Al Jazeera tot aan de BBC, CNN, Radio Moskou, El País en de Oekraïense website Chiuko. Allemaal willen ze Marleen Temmerman interviewen over haar ludieke opiniebijdrage in De Standaard van zaterdag waarin ze ook de bedpartners van de politici opriep om te stoppen met seks tot er een regering is……….

Marleen, die al eens uitgeroepen werd tot de beste gynaecologe ter wereld, is toch verbaasd over de impact van haar schrijven. “Het is echt ongelofelijk. In het begin was de nuance in de berichtgeving nog wat zoek, maar intussen staat mijn telefoon niet stil om duiding te geven.”

Voor de BBC deed ze al een dubbel-interview samen met de Keniaanse vrouw die als inspiratie diende voor de seksboycot. Het andere wereldnieuws rond Marleen Temmerman vindt u hier:

Lees ook:Belgische vrouwen: houdt de benen bij elkaar!
Lees ook:Geen seks in België meer totdat er een regering is!
Lees ook:Een vrouw ontmaagden is voor een man een trofee
Lees ook:Als de nood het hoogst is, is de seksstaking nabij
Lees ook:Van porno naar politiek: een kleine stap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>