Lachen: de Nederlandse man vindt zichzelf een topper in bed

Het lijkt een grapje, maar dat is het niet.

Althans: zo hebben de heren dat niet bedoeld.

Maar als je het recht op de Nederlandse man afvraagt van wat zij vinden van hun bedprestaties vindt de overgrote meerderheid dat zij bovengemiddeld scoren……

Dit blijkt uit een enquête van masterflirt.nl.

Maar liefst 87% van de heren zou zelfs hoger dan gemiddeld scoren. Heel even dacht ik dat deze mensen de uitslag serieus namen, maar het pleit voor hen dat ze het blufpokergedoe doorprikken.

Op de vraag van De Telegraaf hoe serieus we deze uitslag moeten nemen, antwoordt woordvoerder Tom Gorny (wat zal die man vaak hetzelfde naamgrapje horen zeg) : “Wij moesten erg lachen toen we de resultaten zagen. Nee, natuurlijk kan dat niet. Dit is een typisch voorbeeld van mannelijke zelfoverschatting. Veel mannen zijn nogal gemakkelijk geneigd erg tevreden met zichzelf te zijn en willen graag opscheppen over hun prestaties. Ook als ze er weinig van bakken.”

Jongere mannen schatten zichzelf het vaakst hoog in. Gorny: “Rond de 30 worden mannen realistischer, willen ze meer naar zichzelf kijken en sommigen beginnen dan zelfs aan zichzelf te werken om hun zwakke punten te verbeteren. Rond de 20 zijn de meeste mannen daar niet toe in staat. Die schreeuwen zo hard mogelijk dat ze erg goed zijn, maar dat is uit onzekerheid.”

Opvallend was ook dat 9% zichzelf ‘dramatisch slecht’ vond. Gorny:” Wij denken dat dat de grappenmakers zijn, of juist de mannen waar hoop voor is, want als je dramatisch slecht bent, dan kun je ervoor kiezen aan de slag te gaan en beter te worden.”

Lees ook:Mannenslip die de penis een onsje meer doet lijken
Lees ook:Kevin Bacon wil meer blote piemels in Hollywood-films
Lees ook:Italiaanse en Franse mannen grootste vreemdgangers; bij vrouwen zijn het de Duitse
Lees ook:Na vagina-glitter nu ook de feestelijke penis
Lees ook:Mannen geven seks op als Viagra niet werkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>