Burgemeester Belgische Aalst vindt haar ‘seksvideo’ geen goede reclame

Afgelopen augustus werd de burgemeester van het Belgische Aalst plotsklaps beroemd in binnen- en buitenland.

Nee, niet door 1 of ander politieke manoeuvre, maar doordat er een filmpje op internet opdook, waarop zij luid en duidelijk seks hadmet haar toenmalige lover op een Spaanse toren.

Toen al had Ilse Uyttersprot weinig kaas gegeten van media en marketing. Nu laat zij dat nogmaals merken.

Zij heeft laten weten de seksvideo zat te zijn en wil eigenlijk dat de gewraakte beelden zo snel mogelijk van het web weg.

Zwijgen was slimmer geweeest. Want juist door er de aandacht op te vestigen, klikt de halve wereld opnieuw op het filmpje en zetten kranten de beelden ook weer actueel online……….

Hoewel reclame? De seksende burgemeester en de hartchirurg staan inmiddels in de hitlijsten en het kleine plaatsje Aalst op de kaart. Maar Ilse Uyttersprot, die begonnen is aan haar verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen, vindt de beelden ‘geen goede reclame’.

De torenseksvideo bestaat al enkele jaren, maar staat vanaf vorig jaar augustus online. Nu is het tijd voor iets anders meent de burgemeester. Sorry zeggen wenste zij niet te doen afgelopen najaar, maar in een brief aan diverse websites waar het filmpje nog te bekijken valt, eist haar woordvoerder nu dat dit wordt verwijderd.

“De nieuwswaarde is gedateerd en we wensen we dat u het filmpje van uw website haalt. Het filmpje bevat beelden waarvoor Ilse Uyttersprot nooit de toestemming gaf ze te publiceren en zijn een duidelijke inbreuk op de privacy”, luidt de tekst.

Zwijgen mevrouw Uyttersprot was beter geweest. Het heet niet voor niks doodzwijgen. Pas dan zal het in de vergetelheid raken. Omdat de meeste mensen zelf zo’n sneu seksleven hebben, zijn ze dol op uw vurige filmpje! Dat is de kern van elke sensatiezucht.

Filmpje onder + illustratie: Daarom houden wij het vandaag op de ‘Lego-versie’ van de beruchte torenseks. Voor de echte beelden moet u doorklikken, als de player tenminste niet overbelast is.

Lees ook:Burgemeester Belgische Aalst betrapt bij seks op toren. Filmpje!
Lees ook:Hartchirurg zegt sorry voor openbare seks met burgemeester Ilse Uyttersprot
Lees ook:Burgemeester Ilse Uyttersprot gaat géén pardon zeggen voor torenseks
Lees ook:Burgemeester ‘De Torenpoeper’ van Aalst drijft de spot met zichzelf deze carnaval
Lees ook:Nieuwe Belgische seksrel heet ‘De Kasteelpoepster’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>