Het Olympisch dorp is 1 grote orgie van topsporters

De Amerikaanse voetbalster Hope Solo was reecnt in het nieuws vanwege vermeend dopinggebruik.

Omdat de stof afkomstig was uit een door haar dokter voorschreven medicatie, kwam ze weg met alleen een waarschuwing en mag ze dus naar de Olympische Spelen in Londen.

De keepster van het vrouwenteam dat in 2008 goud mee naar huis nam voor de USA, vertelt dat het er op hun overwinningsfeest behoorlijk ruig aan toe ing. Ze is slechts 1 van de ervaren olympiërs die naar buiten komt met verhalen over de wilde sekstoestanden in het Olympische dorp……….

Hope Solo vertelt dat er seks is op ‘De Spelen’. Veel seks zelfs. Zoveel dat de Amerikaanse zwemmer Ryan Lochte verzuchtte dat 70 à 75% van de sporters doen wat Bill Clinton ooit ‘sexual relations’ noemde n.a.v. zijn Monica Lewinsky-schandaal.

Solo vertelt dat ze zag hoe mensen in het Olympisch dorp seks in het openbaar hadden, waar iedereen bij was.  ”Atleten zijn van de extremen”, verklaart ze nader. “Wanneer je traint, heb je een focus. Maar als je losgaat en gaat drinken worden het gelijk 20 alcoholische versnaperingen en als je 1x in je leven naar De Spelen mag, wil je dat op alle mogelijke manieren intens beleven. Dus ook seksueel”.

Ook andere spelers geven toe dat ‘het dorp’ waar alle atleten gehuisvest zijn, een wilde toestand is, die door sommigen omschreven wordt als 1 grote orgie. Speerwerper Breaux Greer vertelt dat hij elke dag seks had met wel 3 vrouwen tijdens de Spelen van 2000.

Gouden plak-winnaar, zwemmer Summer Sanders: “Wat in het dorp gebeurde, bleef normaliter in het dorp. Maar met de huidige media, die grote sommen geld schuiven, kunnen we nog heel wat sappige sexy verhalen verwachten over London 2012.”

Lees ook:Sex and the Village: 10.000 olympiërs krijgen 15 condooms de man / vrouw
Lees ook:Naakte Olympische Spelen in Rio
Lees ook:De naakte Olympische Spelen
Lees ook:Snowboarder Scotty Lago naar huis na pikante foto’s
Lees ook:Sex Olympics 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>