De topless boekenclub viert de lente in Central Park

Outdoor Co-ed Topless Pulp Fiction Appreciation SocietyWeleens gehoord van de ‘Outdoor Co-ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society’.

Ja, het is een boekenclub voor vrouwen, maar veel minder stoffig dan het klinkt.

De dames in kwestie vierden afgelopen week de lente met boeken en blote instrumenten…….

Afgelopen dinsdag ging deze topless boekenclub uit New York de komst van het warme weer vieren door gezellig samen wat te lezen in Central Park.

De dames hebben zich neergelegd in het gras en hun borsten ontbloot onder de lentezon. Ze willen dat een boek lezen weer sexy wordt en de bewoners van New York eraan te herinneren dat topless wel degelijk legaal is in de stad.

Op hun website omschrijven ze zichzelf als volgt:

“Wij zijn een groepje vriendinnen, vriendinnen van vriendinnen, vriendinnen van vriendinnen van vriendinnen en complete vreemden die houden van een goed boek in combinatie met een zonnige dag.

We proberen zoveel als de wet het toestaat van deze twee dingen te genieten. Gelukkig mogen mannen en vrouwen in New York topless zijn, dus kunnen we hier rustig samenkomen om te lezen. Als je zelf in de stad bent en het is mooi weer, kom je dan niet eens meedoen..?”

Morgen wordt het in Nederland wellicht weer voor dames om zich luchtig aan te kleden en met een dikke pil onder de arm naar een park te trekken.

Lees ook:Gej=kke plekken: neukende gasten achter ramen van designhotel
Lees ook:Blote tieten-dames van FEMEN poetsen het straatje van DSK letterlijk schoon
Lees ook:Seks valt bij veel NL vrouwen in de categorie stofzuigen
Lees ook:Met 1000 man (m/v) bloot in de Dode Zee
Lees ook:Vrouwen willen wel degelijk liever seks dan een boek in bed

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>