Hoerenlopers in New York te kijk en te kakken gezet

suburban-prostitution-sting-johnsRuim 100 mannen die wilden betalen voor seks, staan broederlijk naast elkaar op een poster: de zogenaamde Wall of Shame.

De stad New York wil zo duidelijk maken dat hoerenlopers ‘een wereld vol geweld’ in stand houden……..

Deze actie van de politie van Long Island, waar The Big Apple onder valt, maakte openbaar aanklager Kathleen Rice bekend.

“We richten onze pijlen te vaak op de meisjes, terwijl hun klanten alleen maar als getuige worden gezien. Wij willen die onlogische manier van denken omdraaien.”

In deze operatie ‘Flush the Johns’ lokte een undercoveragente mannen in de val op de gespecialiseerde site Backpage.com. De heren werden in de kraag gevat nadat ze een financiële transactie wilden voltooien.

De leeftijd van de mannen variëert van 17 tot 79 jaar en voorts waren ze volgens Rice afkomstig uit alle sociale klassen.

De gepakte hoerenlopers pleitten stuk voor stuk onschuldig te zijn. Ze lopen het risico op een gevangenisstraf van maximaal 1 jaar.

Lees ook:Prikkelende plekken: seks in Madurodam
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op trouwbalkon
Lees ook:Vreemde fetish: man neukt Porsche cabrio
Lees ook:Welke mannen gaan er naar de hoeren en welke niet?
Lees ook:De dildo – juwelier verkoopt ze tot €40.000,-

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>