SM-meesteres Benita: ‘Ik zwicht echt niet voor terreur!’

MistressBDSMEen van de beruchtste vrouwen met zweep van Nederland moest noodgedwongen haar huis, werkplek en logies opgeven op het vakantiepark IJhorst bij Staphorst.

Maar de Drentse SM-meesteres Benita wil graag even met haar klabats knallen: “Ik ben niet gezwicht voor terreur, laat me ook zeker niet kisten of wegjagen…….”

De 27-jarige vrouw zegt in Het Dagblad van het Noorden dat ze in het beschadigde huisje niet meer lekker kan wonen en werken

Op eerste paasdag brandde een van de huisjes die Benita huurde helemaal uit. Een week later was er een poging tot brandstichting in een naastgelegen chalet. Afgelopen weekeinde brandden er opnieuw huisjes af. Ze waren in brand gestoken terwijl er gasten in lagen te slapen. Bij een derde huisje zijn sporen van brandstichting aangetroffen.

Benita woonde en werkte 3 jaar op het recreatiepark. Ze gaf workshops sadomasochisme, stelde spullen tentoon en verhuurde een chalet aan stellen die in alle rust van hun BDSM -hobby wilden genieten. Buren kwamen echter in actie tegen deze ‘sekspraktijken’. Ze vreesden imagoschade en waardedaling van hun bezit.

Burgemeester Joop Alssema van Staphorst besliste uiteindelijk dat Benita het vakantiehuisje mocht blijven verhuren voor ‘recreatieve doeleinden’. Ze moest stoppen met de workshops en demonstraties. De gemeente ziet dit als een vorm van betaalde seks.

Het is overigens nog niet aangetoond dat de eerste brand op het recreatiepark is aangestoken, zoals Benita vermoedt.

Lees ook:Rust keert weer in Staphorst: SM-meesteres vertrokken
Lees ook:Luidruchtige seks bij de buren galmt nu over de hele wereld
Lees ook:Prikkelende plekken: seks in Madurodam
Lees ook:Aangekleed naar de naaktbeurs in Utrecht
Lees ook:Prikkelende plekken: Efteling Seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>