Vrouw krijgt levenslang vanwege afhakken penis manlief

StatueBrokenPenisIn Californië is gisteren een vrouw veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor het afsnijden van de penis van haar man.

De 50-jarige Catherine Kieu gooide het geslachtsdeel in een vuilnisversnipperaar en spoelde em daarna door de gootsteen………..

Kieu verdoofde haar man in juli 2011 met slaappillen en bond hem vast in bed. Daarna sneed ze met een mes zijn penis af.

De aanval vond plaats in 2011, nadat de man bekendmaakte van haar te willen scheiden. De vrouw wachtte tot haar echtgenoot sliep, bond hem vast en sneed de penis af met een keukenmes van 25 centimenter.

Toen ze klaar was belde de vrouw zelf 112 om het incident te melden. Ze voegde eraan toe dat haar man ‘het had verdiend’.

Volgens haar advocaten leed Catherine Kieu aan post traumatische stress, doordat zij als kind is misbruikt. Ook haar ex-man zou haar hebben misbruikt. Ze zou het misdrijf in een ‘vlaag van verstandsverbijstering’ hebben gepleegd.

Het slachtoffer zegt dat hij door de daad van zijn ex-vrouw een deel van zijn identiteit en zijn leven is kwijtgeraakt.

Lees ook:Porno Stresss: téveel op té jonge leeftijd
Lees ook:50 jaar de lekkerste Bond-Girls: toen en nu
Lees ook:Keniaanse vrouw ‘snoeit’ penis van haar man, omdat ze die te groot vindt
Lees ook:Sekspop de ruimte in
Lees ook:Opnieuw gevalletje ‘hakkie takkie weg zak(k)ie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>