Prikkelende plekken: orgies op de Efteling

geen-gedonderSinds een aantal dagen vliegt er een foto op het internet rond die zou bewijzen dat de attractie van de Fata Morgana, die deels ondergronds gaat, het decor is voor orgies.

Natuurlijk is het attractiepark voor kinderen niet blij met deze berichten……

Sinds kort maakt de Efteling dan ook automatisch foto’s van iedereen die in het bootje stapt, die dan bij de uitgang gekocht kunnen worden. Medewerkers controleren nu al die foto’s op ‘verdachte handelingen’ alvorens ze op grote schermen voor iedereen te zien zijn.

“De Efteling controleert natuurlijk wel alle foto’s, maar seksuele foto’s komen wij niet tegen,” verklaart een woordvoerder. “Verder zie je op deze foto toch wel duidelijk dat de dame in kwestie gewoon tegen haar man is aangekropen zonder verdere bijbedoeling.”

“Het duistere Fata Morgana is onder bezoekers al jaren sekslocatie nummer 1″, schreef Looopings.nl deze week, waarna andere media de foto overnamen.

 

Lees ook:Prikkelende plekken: seks in de Fata Morgana van de Efteling
Lees ook:Grof geld verdienen aan naaktfoto’s van exen
Lees ook:Prikkelende plekken: Efteling Seks
Lees ook:Veenendaalse leerlingen in de ban van masturberende juf
Lees ook:Vrouw likt kont radio-DJ voor kaartjes popfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>