Enschede in het teken van technologie en seks

ErotecDe ChristenUnie heeft al geroepen dat de subsidie moet worden stopgezet, maar voor de liefhebbers zal dat alleen maar een aanbeveling zijn om te gaan kijken.

Komende week is er het multimediafestival Gogbot in Enschede. Het thema van dit jaar is de relatie tussen seks en technologie…….

Jaarlijks onderzoekt Gogbot de maatschappelijke actualiteit en anticipeert hierop met zijn festivalthema’s.

De afgelopen jaren waren onder meer Atompunk, Transhumanism, Singularity, Datapanic, Power of Googlization en Internetmemes onderwerpen waarbij de groeiende relatie tussen technologie, beeldende kunst en populaire cultuur vanuit diverse invalshoeken werd belicht.

Tijdens deze tiende editie is Erotec het thema waarbij de relatie tussen seksualiteit en technologie uitvoerig en prikkelend wordt onderzocht.

De deelnemers aan Gogbot 2013 onderzoeken de relatie tussen technologie en de groeiende behoefte aan instant fysieke bevrediging, en met name de rol van erotiek, sensualiteit en seksualiteit in onze (elektronische) cultuur.

Lees ook:CU Enschede wil geen porna zien op de kerktoren
Lees ook:Toch porna op de Enschedese kerk
Lees ook:Christenstudenten verontwaardigd over ‘porno-festival’ Enschede
Lees ook:Vulva is geen Zweeds meubel
Lees ook:Durex onthult het geheim van langere en wildere seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>