Lerares ‘doet’ 14-jarige knapen

de-lerares-alissa-nutting-250pixwMeestal is het geen fictie hier bij seks.blog als we schrijven over leraressen die stoute dingen doen of seksueel grensoverschrijdend gedrag ten toon spreiden doordat ze het met hun leerlingen doen.

Aanleiding voor auteur Alissa Nuttings voor haar omstreden debuutroman was dan ook haar oud-klasgenootje Debra Lafave.

Deze bloedmooie lerares werd op 23-jarige leeftijd veroordeeld voor het hebben van een seksuele verhouding met een leerling van 14.

Met de opmerkelijke verdediging ‘She’s too pretty for prison’ wist haar advocaat een gevangenisstraf af te wenden………

Celeste Price is de 26-jarige rijke, beeldschone echtgenote van Ford en ze heeft een obsessie voor seks met jonge jongens. Als ze wordt aangenomen op een middelbare school staat niets haar meer in de weg om haar fantasieën ten uitvoer te brengen.

In de Verenigde Staten en Australië heeft ‘De Lerares’ reeds voor commotie gezorgd. Zo weigeren sommige boekhandels het te verkopen en deed het in de media een hevige discussie oplaaien.

Cosmopolitan omschreef ‘Tampa’ (engelse titel) als ‘het ziekste boek van deze zomer’. In verschillende winkels is ‘Tampa’ uit de schappen gehaald en zelf heeft Alissa haar eigen ouders verboden het te lezen.

Alissa hoopt ook mensen te shockeren, op een manier dat deze meer over de hedendaagse maatschappij nadenken. Ook gelooft ze dat mannelijke slachtoffers anders worden behandeld dan vrouwelijke.

Alissa: “When these cases occur there is all this nudge, nudge, wink, wink, what a lucky boy. It’s one thing for an adult male to think, ‘gee, she looks great, I’d like to have sex with her’ – assuming the boy is able to consent as we are, which I think is untrue. When the victim is female we don’t do any of that.”

Oftewel: komen vrouwen weg met gedrag waarvoor mannen veroordeeld worden?

Alissa Nutting werkt als docent aan de John Carroll University. Eerder schreef ze de verhalenbundel Unclean Jobs For Women and Girls, waar ze literaire prijzen voor ontving. Ze schrijft onder andere voor The New York Times, Oprah en Fence en Bomb. Zie allissanutting.com

Lees ook:Lerares houdt handjes niet thuis
Lees ook:Lesboseks met de juf
Lees ook:Blote Penthouse-juf: ‘Leerlingen vinden mij enig’
Lees ook:Juf Ds. Pierson College Den Bosch ontslagen vanwege seks-appen met leerlingen
Lees ook:Mannen glijden op de beste vriendin van hun vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>