La vie d’Adèle en alles wat je weten wilt over lesbische seks

De lesbische sekscolumniste Jincey Lumpkin van The Huffington Post vond het na het terugtrekken van de serie ‘The L-word’, maar met het succes van ‘La vie d’Adèle’ hoog tijd om alle vragen die mensen over lesboseks hebben eens goed te beantwoorden.

Hoe hebben lesbische vrouwen nu precies seks?

Die is even gevarieerd als bij heterostellen. Oftewel: orale seks, anale seks, penetraties en alles daartussenin. Lesbische seks is zelfs beter, omdat er geen gedoe over een erectie is. Vrouwen zijn beter in staat om meerdere orgasmes na elkaar te hebben, dus kan een vrijpartij bij lesbiennes langer duren.

Is ééntje van het stel de man?

Natuurlijk niet, wat een belachelijke vraag. Er zijn natuurlijk de ‘ietwat mannelijke vrouwen’ die graag de dominante rol vervullen, maar dat is niet altijd het geval. Het hangt allemaal af van de persoonlijke voorkeur en van het humeur tijdens de seks. En soms verandert dat halverwege.

Weten lesbische vrouwen altijd wat de ander wil omdat ze zelf vrouw is?

Was dat maar waar. Net zoals bij heteroparen duurt het een tijdje voor je weet wat de ander wil. In het eerste jaar dat ik actief was als lesbienne, wist ik totaal niet waar ik mee bezig was.

Is er altijd een dildo betrokken bij lesbische seks?

Alweer een enorm cliché. Dat hangt natuurlijk van de vrouwen zelf af. Het is  een toevoeging bij seks die niet altijd nodig is, maar lesbo’s houden over het algemeen wel van sextoys.

Is de film ‘La vie d’Adèle’ een waarheidsgetrouwe weergave van lesbische seks?

Sommige lesbo’s zijn absoluut niet enthousiast, omdat de seksscènes te veel gebaseerd zijn op hoe mannen lesbische seks graag zien. Maar ik ervoer de film als opwindend en vond het een redelijke weergave van lesbische seks.

Lees ook:Rihanna wil seks met Megan Fox
Lees ook:Lesbische vrouwen komen vaker klaar dan hetero-vrouwen
Lees ook:Lesbo’s hebben geen moeite met een penis, maar wel met wat eraan vastzit
Lees ook:Lesbiennes komen vaker klaar dan hetero-vrouwen
Lees ook:Vreemde fetish: seks hebben met Siamese tweelingzussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>