Cameron Diaz duikt tussen de benen: poep, pies en schaamhaar

the-body-book-cameron-diazActrice Cameron Diaz laat geen mogelijkheid voorbij gaan om haar ideeën over schoonheid, uiterlijk en gezondheid te etaleren.

Naar het schijnt lopen haar medespelers regelmatig weg bij haar preken op de set.

Daarom heeft ze besloten tot een boek. Zodat iedereen, haar collega’s en ook mindere goden kennis kunnen nemen over datgene wat goed is voor lichaam en geest en wat niet……

Volgens La Diaz dan.

De 41-jarige actrice vertrouwt ons toe wat ze in de loop van haar carrière geleerd heeft over gezonde voeding, beweging en de relatie tussen het lichaam en de ziel. Met haar Body Book wil ze vrouwen helpen om in het reine te komen met hun lichaam.

Cameron waarschuwt voor de manier waarop de maatschappij momenteel omgaat met jonge meisjes. ‘Ik wil hen laten weten dat mooi of bekend zijn niet het belangrijkste is in het leven.’

In plaats van meteen te kirren van ‘o wat ben je mooi of schattig’ tijdens een gesprek met een jong meisje wil de actrice mensen aanzetten tot het stellen van vragen. Daarmee toon je dat je echt geïnteresseerd bent in hun persoonlijkheid en niet alleen in hun uiterlijk.

Ook adviseert Cameron Diaz dat vrouwen elkaar op een gracieuze manier oud laten worden, zonder constant kritiek te uiten.

Maar de meest opvallende wijsheden draaien om uitwerpselen, schaamhaar en borsten.

‘Schaamhaar is als een gordijn dat je mysterieus maakt voor degene die je wil veroveren. En laat ons eerlijk zijn, de grote schaamlippen zijn niet immuun voor de zwaartekracht. Wil je echt een kale vagina voor de rest van je leven? Het is natuurlijk een persoonlijke beslissing, maar overweeg toch eens om de boel wat aangekleed te laten.’

In een interview met de Britse Metro licht ze haar uitspraken toe. “Ik heb niet opgeschreven wat ik prefereer, ik stel gewoon vast dat schaamhaar een doel heeft. Je kunt ermee doen wat je wilt: je kunt het elke dag weghalen of er een bonsai laten groeien!”

Verder adviseert ze het bestuderen van je uitwerpselen om te achterhalen in welke gezondheidstoestand je verkeert. Jawel piskijken en poep roeren om je diepste zelf te ontdekken. Voorts nog een biologische uiteenzetting over borsten, die ook al niet immuun zijn voor de zwaartekracht.

Wie benieuwd is geworden, kan ‘The Body Book’ in huis halen en zich verdiepen in de talloze tips & tricks van Cameron Diaz.

Lees ook:Cameron Diaz vindt schaamhaar een godsgeschenk
Lees ook:Seks is een workout voor Cameron Diaz
Lees ook:Cameron Diaz & Jason Segel poedelnaakt voor Sex Tape
Lees ook:Cameron Diaz: ‘Elke vrouw wil wel een beetje lustobject zijn’
Lees ook:Jason Segal met Cameron Diaz in SEX TAPE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>