Internetmaagd Elizabeth Raine doet het niet voor 8 ton

ElizabethRaineVirginElizabeth Raine is teruggekomen op haar aanbod om haar maagdelijkheid te vergeven aan de hoogste bieder.

Ze loopt daardoor wel ruim $800.000,- mis…..

De 27-jarige vrouw besloot begin april haar maagdelijkheid online te veilen.

Wie het hoogste bod deed, kreeg daarvoor een date van 12 uur en sek met haar.

Lange tijd bleef onduidelijk hoe het gezicht van Raine er precies uitzag, tot enkele dagen voor het eind van de veiling. Ze besloot meerdere foto’s van zichzelf online te plaatsen waarop ze duidelijk te herkennen was.

Er kwamen biedingen van boven de honderdduizend euro uit Servië, Japan, Australië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Woensdagavond sloot de veiling met een hoogste bod van $801.000,- De identiteit van de hoogste bieder is niet bekendgemaakt, schrijft International Business Times.

Raine kwam donderdag met een verklaring waarin ze aangeeft dat ze haar maagdelijkheid toch maar niet verkoopt. Ze wil zich liever focussen op haar medische opleiding.

“School is al mijn hele leven mijn eerste prioriteit. Op dit moment maak ik me totaal niet meer druk om de veiling. Het was dan ook een gemakkelijke beslissing.”

Eerder gaf Raine al aan dat haar beslissing om haar maagdelijkheid te veilen, puur ingegeven was om er geld aan te verdienen. Ach, misschien wilde ze gewoon wat aandacht..

Lees ook:De 10 duurste maagdelijkheids-veilingen
Lees ook:Braziliaanse veilt haar maagdelijkheid voor de 2e x. Hûh?
Lees ook:‘Elizabeth Raine’ (27) wil ontmaagd worden door de hoogste bieder
Lees ook:Wie biedt er meer voor deze maagd?
Lees ook:Brusselse Cindy wordt moe van werken, dus verkoopt ze haar maagdelijkheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>