Brazilianen zijn reeds wereldkampioen: in het overspel

fifa-world-cup-2014Volgens de meerderheid is Brazilië op het vlak van overspel alvast wereldkampioen.

Vooral vrouwen zijn hier stellig van overtuigd. Maar liefst 42,5% denkt dat de Brazilianen de grootste ‘buiten de pot pissers’ zijn……

Helemaal in de sfeer van het WK voetbal heeft overspelsite Victoria Milan bij ruim 4800 Nederlandse leden gepolst naar de deelnemende landen waar het meeste zou worden gescharreld.

Als de uitslag een voorbode zou zijn van het WK, wordt Brazilië straks gekroond.

Bij de mannen volgen de Nederlanders op 2, terwijl vrouwen Italianen zien als 2e in de rij van vreemdgangers. Amerikanen (1,3%) en Belgen (2,0%) doen het minste aan overspel volgens hen.

De mannen denken daar bijna hetzelfde over, maar zij vermoeden dat ook de Duitsers (3,6%) nauwelijks voor een affaire zijn te porren.

Los van de landen werd ook gevraagd welke spelers en voetbalvrouwen er volgens de overspelwebsite-gebruikers het vaakst een scheve schaats rijden.

Bij zowel de mannen als de vrouwen ‘wint’ de Portugese spits Cristiano Ronaldo. Hij heeft de overspelige adem in de nek van de Mexicaanse goalie Guillermo Ochoa.

Van de spelersvrouwen wordt Sabia Engizek, de voormalige vrouw van Khalid Bouhlarouz en huidige vriendin van Rafael van der Vaart, het vaakst genoemd als degene die vreemd zou gaan. Bijna 60% van de vrouwen en 36% van de mannen verdenkt haar ervan niet alleen maar met Rafael te slapen.

Lees ook:Erectie-foto’s van Cristiano Ronaldo verhitten de gemoederen
Lees ook:Standbeeld Cristiano Ronaldo heeft enorme piemel
Lees ook:Hoe Megan Fox en Rafael Nadal strippen voor Armani
Lees ook:De bobbel van Rafael Nadal
Lees ook:Italiaanse en Franse mannen grootste vreemdgangers; bij vrouwen zijn het de Duitse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>